Noord
Nederlandsche
P&I Club

Excellent

NNPC Excellent is de full service ondersteuning voor leden. Naast de verzekeringen die u bij ons sluit, staat ons gehele team juridische adviseurs en specialisten voor u klaar om u te adviseren en begeleiden bij de aandachtspunten waarmee u grip krijgt op risico’s en kosten. Preventief waar het kan en adequaat als het moet. Wereldwijd. Deze full service ondersteuning wordt zonder kosten aangeboden aan de leden van NNPC.

De NNPC biedt met haar Excellent verzekeringsproduct maximale zekerheid en kwaliteit. Daarom zijn alle Excellent leden verzekerd op basis van de eisen en voorwaarden zoals vastgelegd in de International Group Agreement (IGA) en herverzekerd binnen de International Group van P&I verzekeraars bij The Standard Club Europe Ltd, London Class, en bij The North of England P and I Association Limited.

Bekijk het verschil tussen Excellent en Fixed Premium

Excellent

NNPC Excellent is de full service ondersteuning voor leden. Preventief waar het kan en adequaat als het moet. Wereldwijd.

Fixed Premium

Met NNPC Fixed Premium betaalt u een vaste premie voor de verzekering die u wenst. Aanvullende diensten kunt u naar wens door ons laten uitvoeren.

Risicocheck

Met de periodieke Risicocheck van NNPC houdt u grip op uw risico en uw kosten.

 

Neem contact op

Wilt u meer weten over één van onze verzekeringen, de risicocheck doen of heeft u een andere vraag? Neem contact met ons op.

Inschrijven voor de nieuwsbrief