OVER NNPC

Maximale grip op uw risico’s en uw kosten. Dat is de meerwaarde van NNPC

Wereldwijd. Altijd dichtbij.

Reders, bevrachters, kapiteins en scheepseigenaren zijn 24 uur per dag in touw, overal ter wereld. Als u direct een garantiestelling of advies nodig hebt, op zoek bent naar optimale contractuele ondersteuning of geconfronteerd wordt met aansprakelijkheid of schade, heeft u een partner nodig die er op dát moment voor u is. NNPC denkt mee, pakt aan, voorkomt onnodig grotere schade en helpt de continuïteit van uw bedrijf te bewaken.

Excellent of Fixed Premium

Met onze Excellent-dienstverlening heeft u toegang tot de volle ondersteuning van NNPC. Onze experts staan u 365 dagen per jaar bij, wat er ook gebeurt. Bovendien delen leden in ons financiële succes en ontvangen vaak een deel van de premie terug. Heeft u liever een op uw situatie toegespitste verzekering zonder lid te worden? Kies dan voor Fixed Premium.

Meer dan een partner – een leider

NNPC is aangesloten bij de groep van P&I clubs die samen meer dan 90% van de wereldtonnage verzekeren. Dat geeft ons toegang tot een wereldwijd netwerk van de beste correspondenten, schade-experts en advocaten, door en door vertrouwd met de maritieme sector. Want met de belangen die op het spel staan, moet het in één keer goed zijn.

Waarom NNPC?

  • 24/7 bereikbaarheid bij schade
  • Snelle schadeafhandeling voor uw bedrijfscontinuïteit
  • Maatwerkadvies door eigen experts

Neem contact op

Wilt u meer weten over één van onze verzekeringen, de risicocheck doen of heeft u een andere vraag? Neem contact met ons op.