NNPC, gevestigd in Haren, is sinds 1937 actief als onderlinge P&I club zonder winstoogmerk. Ons ledenbestand bestaat uit reders, bevrachters, kapiteins en scheepseigenaren. Wij verzekeren hun kostbare bezit en helpen met garantiestellingen, advies en ondersteuning – waar ter wereld zij ook zijn. Ons motto is niet voor niets ‘Wereldwijd. Altijd dichtbij.’

Om dat waar te blijven maken, zoeken wij naar een enthousiaste en gedreven

Underwriter Accounts (36 uur – 4 dagen)

Wat ga je doen?

Als Underwriter Accounts ben jij verantwoordelijk voor een gedeelte van de NNPC-portefeuille. Je zorgt dat polissen en klantdossiers optimaal worden onderhouden en periodieke analyses worden gemaakt met betrekking tot rentabiliteit en risico’s. Zo blijven deze in lijn met de strategische doelstellingen van NNPC.

Daarnaast adviseer je leden en verzekerden over verschillende onderwerpen en werk je samen met Business Development aan offertes voor prospects. Ook lever je een actieve bijdrage aan de verbetering van de werkprocessen, productontwikkeling en het afdelingsplan, zodat de afdeling Underwriting & Commercial optimaal functioneert.

De Underwriter Accounts rapporteert aan de Director Underwriting & Commercial binnen een team van zes directe collega’s.

Wat verwachten we van jou?

  • Hbo-opleiding, bijvoorbeeld Commerciële Economie, Communicatie of Economisch Juridisch.
  • Hbo/wo werk- en denkniveau.
  • Wft Basis en Wft Adviseur Schade, Inkomen en Vermogen of de bereidheid dit te halen.
  • Vier tot zeven jaar ervaring in het verzekeringswezen in rollen als bijvoorbeeld Underwriter of Acceptant, bij sterke voorkeur in scheepvaart en indien mogelijk in P&I. Er zijn ook mogelijkheden voor een meer senior invulling van de functie, gezien de ontwikkelingsfase van de afdeling.
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van Nederlands en Engels.
  • Kennis van (Engelse) nautische en verzekeringsterminologie.
  • Affiniteit met automatisering en met name Microsoft Office-applicaties.
  • Goede communicatieve vaardigheden.
  • Aandacht voor kwaliteit.
  • Zelfstandig, stressbestendig en flexibel.

Wat bieden we jou?

Werken in een unieke organisatie met onderbouwde groeiplannen, op een prachtige locatie in Haren (Groningen). NNPC biedt een aantrekkelijk marktconform salaris, 13e maand bij een positief bedrijfsresultaat, premievrij pensioen, laptop en telefoon. Ook een vergoeding van jouw auto- en reisverzekering en eventuele opleidingskosten behoren tot de secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij NNPC hebben we een werkweek van 36 uur verdeeld over vier dagen.

Wij zijn een solide (high professional) organisatie die de afgelopen jaren een kwalitatieve groei heeft doorgemaakt. Bij NNPC werken overwegend jonge, hoogopgeleide mensen die zeer toegewijd zijn. De cultuur is open en vriendelijk, met de nodige Groningse nuchterheid. Er wordt veel aandacht besteed aan persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling.

Solliciteren

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Mail dan direct jouw CV en motivatiebrief naar solliciteren@nnpc.nl. Wil je meer informatie over de vacature, neem dan contact op met Annette van den Born (HR) of Alinde Puper (Teamleider Underwriting) op telefoonnummer 050-5343211.