NNPC, gevestigd in Haren, is sinds 1937 actief als onderlinge P&I club. Ons ledenbestand bestaat uit reders, bevrachters, kapiteins en scheepseigenaren. Wij verzekeren hun kostbare bezit en helpen met garantiestellingen, advies en ondersteuning – waar ter wereld zij ook zijn. Ons motto is niet voor niets ‘Wereldwijd. Altijd dichtbij.’

Om dat waar te blijven maken, zoeken wij naar een proactieve en organisatorisch sterke

Management Assistent (36 uur – 4 dagen)

Wat ga je doen?

Je bent het visitekaartje van NNPC: op een klantgerichte manier ontvang je onze relaties, neemt de telefoon aan en verzorgt met jouw goede kennis van Nederlands en Engels de correspondentie.

Daarnaast heb je intern een grote faciliterende rol. Je neemt de jaarplanning onder je hoede en zorgt ervoor dat agenda’s en meetings optimaal gepland zijn. Omdat je goed kunt regelen en organiseren, zorg jij ervoor dat ons mooie pand altijd representatief is, alle faciliteiten functioneren en de kantoorvoorraden op peil zijn. Maar ook dat de uitnodigingen voor het gala tijdig de deur uit gaan, de zakenreis naar Japan is geregeld en er een kraamcadeau voor jouw collega ligt.

Tot slot verwachten we dat je meedenkt over het verbeteren van onze processen. Je werkt mee aan een quality management systeem (ISO), zorgt dat jouw administratie op orde is en checkt regelmatig of het statutenboek (de verzekeringsvoorwaarden) nog up to date is.

Je gaat werken in een dynamisch en internationaal bedrijf dat schepen van grote rederijen verzekert, maar waar nuchtere mensen werken. Je zult veel contact met buitenlandse gasten hebben en elke dag komen er dingen tussendoor die jouw aandacht vragen. Geen dag is hetzelfde!

Wie ben jij?

  • Een secretaresse of management assistent met een afgeronde mbo-opleiding en door ervaring verkregen hbo werk/denkniveau.
  • Je hebt ervaring met het ondersteunen en faciliteren van het Raad van Bestuur en MT. Je schakelt makkelijk tussen verschillende gesprekspartners en voelt verhoudingen aan.
  • Je bent proactief, organisatorisch sterk, accuraat, stressbestendig en vertrouwelijkheid is voor jou vanzelfsprekend.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal. Duits is een pré.

Wat bieden we jou?

Werken in een unieke organisatie, marktconform salaris, 13e maand bij een positief bedrijfsresultaat, premievrij pensioen, vergoeding van auto- en reisverzekering, eventuele opleidingskosten. Bij NNPC hebben we een werkweek van 36 uur verdeeld over 4 dagen.

Solliciteren

Mail jouw CV en motivatiebrief naar solliciteren@nnpc.nl t.a.v. Annette van den Born, of bekijk onze website voor meer informatie.