NNPC, gevestigd in Haren, is sinds 1937 actief als onderlinge P&I club zonder winstoogmerk. Ons ledenbestand bestaat uit reders, bevrachters, kapiteins en scheepseigenaren. Wij verzekeren hun kostbare bezit en helpen met garantiestellingen, advies en ondersteuning – waar ter wereld zij ook zijn. Ons motto is niet voor niets ‘Wereldwijd. Altijd dichtbij.’

Om dat waar te blijven maken, zoeken wij naar een enthousiaste en gedreven

Jurist Claims (Maritiem) (36 uur – 4 dagen)

Wat ga je doen?

Het Team Claims is verantwoordelijk voor meldingen waarbij sprake is van een juridische afwikkeling. Hierbij gaat het om leden met een scheepsverzekering voor de binnenvaart en zee (voornamelijk beroepsvaart). De schepen varen wereldwijd en de claims betreffen veelal lading, letsel, milieu en boetes.

In dit team ontwikkel jij je als juridisch vertegenwoordiger van de NNPC. Je bent klantgericht ingesteld en nieuwsgierig naar de ontwikkelingen in de maritieme verzekeringsbranche. Hierdoor begrijp je de risico’s die er spelen. Je bent in staat om dossiers zelfstandig te analyseren en behandelen, en durft waar nodig hulp te vragen. Wanneer er sprake is van risico’s of knelpunten, dan signaleer jij deze en weet ze te beheersen en daarop te anticiperen. Voor deze functie is het belangrijk om initiatief te tonen in het vergaren van kennis. Je voelt je uitgedaagd om hierin optimaal te presteren.

Afhankelijk van je ervaringsniveau zul je worden ingeschaald in de rol van junior, medior of senior Jurist Claims.

Wat verwachten we van jou?

  • Een afgeronde juridische wo-opleiding.
  • Kennis van zeevaart-aansprakelijkheidsrecht is een pre.
  • Je waakt over externe kosten en signaleert wanneer er sprake is van verandering en/of problemen.
  • Je bent verantwoordelijk voor het voeren van juridische procedures.
  • Je doet reserveringsvoorstellen aan de Manager Claims. Wanneer er sprake is van afwijkingen, dan signaleer en rapporteer je deze.
  • Je bezoekt (internationale) leden om je rol goed te kunnen uitvoeren, en houdt daarbij rekening met de vraag achter de vraag. Gewapend met deze inzichten denk je mee over het verbeteren van interne processen.
  • Daarnaast bied je waar nodig ondersteuning aan de senior Jurist Claims.
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van Nederlands en Engels.
  • Aandacht voor kwaliteit.
  • Zelfstandig, stressbestendig en flexibel.

Wat bieden we jou?

Werken in een unieke organisatie met onderbouwde groeiplannen, op een prachtige locatie in Haren (Groningen). NNPC biedt een aantrekkelijk marktconform salaris, 13e maand bij een positief bedrijfsresultaat, premievrij pensioen, laptop en telefoon. Ook een vergoeding van jouw auto- en reisverzekering en eventuele opleidingskosten behoren tot de secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij NNPC hebben we een werkweek van 36 uur verdeeld over vier dagen.

Wij zijn een solide (high professional) organisatie die de afgelopen jaren een kwalitatieve groei heeft doorgemaakt. Bij NNPC werken overwegend jonge, hoogopgeleide mensen die zeer toegewijd zijn. De cultuur is open en vriendelijk, met de nodige Groningse nuchterheid. Er wordt veel aandacht besteed aan persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling.

Solliciteren

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Mail dan jouw CV en motivatiebrief naar solliciteren@nnpc.nl. Wil je meer informatie over de vacature, neem dan contact op met Annette van den Born (HR) op telefoonnummer 050-5343211.