Noord
Nederlandsche
P&I Club

Over NNPC

Maximale grip op uw risico’s en uw kosten. Dat is de meerwaarde van NNPC

De NNPC is sinds 1937 een onderlinge verzekeraar zonder winstoogmerk, gespecialiseerd in verzekeringen in de maritieme sector. Wij streven voor alles naar optimale zekerheid en kwaliteit voor onze leden en bieden daarom een full service ondersteuning aan. Met een uitgebreid pakket aan verzekeringen en met professionele ondersteuning door onze specialisten. Bij NNPC staat u als klant centraal en daarmee ook uw wensen. Bij NNPC kunt u kiezen voor een samenwerking op maat.
 
Wij constateren toenemende risicofactoren en claimgedrag binnen de branche. NNPC heeft haar dienstenpakket hierop aangepast om daarmee niet alleen verzekeraar te zijn, maar ook meedenkende partner die samenwerkt met ondernemers om grip te houden op risico’s en kosten.
 

NNPC is altijd in de buurt. Wereldwijd. Wij zijn er wanneer u ons nodig heeft

Waar uw schip ook vaart of ligt aangemeerd. En op welk tijdstip dan ook. NNPC is in ‘geval van nood’ altijd bereik- en beschikbaar om klanten van dienst te zijn. Met advies en ondersteuning. Waar ook ter wereld. Dit dankzij het omvangrijke netwerk van correspondenten, advocaten en schade-experts. Vakmensen die, net als onze klanten, de klappen van de zweep kennen. Die gepokt en gemazeld zijn in de maritieme sector.
Zoek correspondenten

Verzekeringen voor de scheepvaart

Voor alle risicofactoren die betrekking hebben op uw schip, uw personeel en de lading heeft NNPC een verzekering op maat beschikbaar.

De specialisten van NNPC

De specialisten van NNPC begeleiden u met adviezen en ondersteuning bij contracten-, vak- en personeelsrisico’s.
 

Risicopreventie en expertise

De adviseurs en experts van NNPC denken proactief met u mee en adviseren u hoe uw de risico’s preventief kunt beperken.
 

Neem contact op

Wilt u meer weten over één van onze verzekeringen, de risicocheck doen of heeft u een andere vraag? Neem contact met ons op.

Inschrijven voor de nieuwsbrief