Noord
Nederlandsche
P&I Club

Jaargang 2020/14 Update: COVID-19 International Group Information Dashboard

Gepubliceerd op 20 april 2020

Het zijn uitdagende tijden voor de maritieme industrie. Maatregelen die door sommige havens en landen worden ingevoerd om de verdere verspreiding van COVID-19 te voorkomen hebben aanzienlijke operationele gevolgen voor alle partijen in de maritieme sector.

De International Group (IG) heeft een nieuw online platform (dashboard) gelanceerd om reders, bevrachters, operators en andere partijen in de maritieme sector te helpen bij het volgen van land- en haven specifieke informatie. Het beschrijft de omvang van COVID-19 en omvat de talrijke maatregelen die zijn geïntroduceerd in één digitaal dashboard, inclusief land- en haven specifiek advies.

Dit interactieve platform stelt de industrie in staat om risico's vooraf te identificeren en live updates te geven over het aantal bevestigde gevallen van het virus, wat de landen zijn met het meeste risico en op welke specifieke factoren gelet moet worden.

Op dit platform worden gegevens verzameld van alle 13 International Group Clubs, de International Maritime Organization (IMO), de Wereldgezondheidsorganisatie (WGO) en andere bronnen. Deze informatie kan de maritieme sector helpen om zich voor te bereiden op de omstandigheden in een bepaalde haven.

Het online dashboard is toegankelijk via de volgende link: https://www.igpandi.org/covid-19

De International Group zal via dit platform updates blijven verstrekken in verband met de opgelegde beperkingen en de maatregelen die havens en landen over de hele wereld nemen als gevolg van COVID-19.

Wij vertrouwen erop u met deze nieuwsbrief voldoende te hebben geïnformeerd. Voor specifieke vragen nodigen wij onze leden uiteraard altijd uit om contact met ons op nemen via .

Verzekeringen voor de zeevaart

Bekijk verzekeringen

Verzekeringen voor de binnenvaart

Bekijk verzekeringen

Verzekeringen voor woonboten

Bekijk verzekeringen

Verzekeringen voor pleziervaart

Bekijk verzekeringen

Neem contact op

Wilt u meer weten over één van onze verzekeringen, de risicocheck doen of heeft u een andere vraag? Neem contact met ons op.

Inschrijven voor de nieuwsbrief